Time flies by

Vart har tiden tagit vägen? Sommaren bara flög förbi och här står jag fortfarande kvar och trampar på samma stället som i våras. Nej, inte riktigt, men ansökan har fått stått stilla ett tag nu. Fokuserade på jobbet i våras, vilket sköt upp körkortet men under sommaren har jag faktiskt använt mig av några körlektioner, men också verkligen njutit av solen och värmen vilket i sin tur drabbade körningen. 
 
Men nu är september här, har det alltså redan gått ett år sedan jag skapade denna blogg och bestämde mig för att åka som au pair?! Där kan man verkligen snacka om att tiden flyger förbi! Men det är höst och nystart på alla sätt. Har bokat halkbana, och nu på fredag ska det sladdas. Sen har inte ansökan varit helt bortglömd. Har äntligen fått in mitt personligabrev till familjen och nu är det endast kopior mina referenser, betyg, pass och körkortet som ska skickas in för att jag ska bli godkänd och få gå på intervju. Egentligen är det bara mitt körkort som fattas, eftersom alla andra saker väntar bara på att få skannas in. Frustration om något! 
 
Så förutom körkort och ansökan rullar allt på. Har nu snart jobbat i ett år på samma dagis som jag sökte praktik hos förra oktober. Så otroligt glad att jag fått vara kvar där med sån otrolig personal och underbara barn. Att känna att man är en del av "dagisfamiljen". Så himla gulliga som peppar på mig i min ansökan och att ta körkortet!
 
Nu finns det inget annat än au pair och USA, så går allt som jag vill så kommer jag iväg väldigt snart! 
 
Ansökningsprocessen | | 2 kommentarer |
Upp