Update

Tiden går så otroligt fort! Drygt en vecka till jul, och innan man ens hunnit säga God Jul så är det 2014. 
Kom ihåg så väl när jag bestämde mig i September för att göra denna resa, tillbaka till USA, och nu sitter man inom räckhåll framför ett helt nytt år! 
 
3 månader har snart gått sen jag började med min praktik på förskolan och min tid är över (en vecka och 1 dagar kvar), i alla fall som praktikant, men hoppas på att få jobba mer som vikarie. Vet hur vissa jobbdagar kan vara skit, mestadels för att jag blivit jätte förkyld och måste jobba med snorig näsa och rethosta. Men i slutenda, så längtar jag varje dag att få träffa barnen och kommer att sakna dom så mycket nu när jag slutar.
 
Har idag skrivit ut en del au pair papper som sedan läggs i en pärm och allt känns precis som det gjorde hösten 2009 med förberedelserna inför utbytesåret.
I morgon ska referensen skrivas på och allt känns lite mer verkligt. Ligger dessutom i sängen just nu och skrivet några förslag till au pair brevet. Vet inte hur många gånger jag har eller kommer att säga hur otroligt glad jag är över att jag tidigare har varit med om en likande händelse och fått erfarenheter. Det blir sån fin och tryg känsla till hela grejen. 
Övrigt | Dagis, Förberedelser, Förskola, Lycklig, Praktik, Praktikplats, Sjuk, Time, Update | | 4 kommentarer |
Upp