Ways to document the year

Något som jag ångrar lite nu efter mitt år i USA som utbytesstudent är hur jag dokumenterade det. Givetvis var bloggen jag hade då ett sett att dokumentera, och höll mig riktigt aktiv med den dessutom, vilket jag tackar mig själv för nu i efterhand. Just därför har jag valt att skriva en ny blogg för mitt Au Pair år! 
 
Men jag känner att det inte är tillräckligt. Att jag kommer ta bilder är väl en självklarhet, men min kreativa, skapar sida kräver något mer. Jag vill ha ett projekt som man sedan kan ha kvar som ett minne. Ett dokumenterande projekt. 
Från mitt tidigare år höll jag mig aktiv med videobloggar, vilket jag även tänkt göra under året jag åker. Men vad kan få en videoblogg att bli lite mer intressant än att bara sitta och prata framför kameran rätt upp och ner? 
Ett roligt alternativ jag har tänkt på som projekt är något som jag försökt utföra många gånger, men misslyckats med, att filma ungefär en sek varje dag för att sedan slå ihop alla klipp till en hel video. 
Hittade även på en blogg för några dagar sedan där två svenska tjejer höll sig aktiva med podcast under deras Au Pair år.
 
Det finns så många olika sätt att dokumentera året. Tyck gärna till vad ni skulle anse som mest intressant att följa här på bloggen. Kanske har någon av er en rolig idée? 
 
Övrigt | Au Pair, Bilder, Blogg, Document, Dokumentera, Podcast, USA, Videoblogg | |
#1 - - Johanna Gustafsson:

till att börja med, jättefin design! Sedan tycker åtminstone jag att olika typer av videos är väldigt roligt, det fångar så mycket mer än en bild!

Svar: Tack tack! :) Jag håller helt med dig angående videos, det är ett alternativ jag absolut kommer att utnyttja!
Anna Westergren

Upp