Welcome home

Nu är jag äntligen på plats hos min värdfamilj, efter en intensiv vecka. Jag blev upphämtad av min värdpappa och eftersom hotellet där vi hade vår training school ligger 10-15 min från där familjen bor så körde vi en extra runda för att visa området. Väl hemma mötes jag av härliga kramar från barnen och deras farmor, mamman fick jag krama om någon timme senare då hon slutade jobbet sent. Jag och den äldsta sonen umgicks väldigt mycket första kvällen, sen blev det pizza och öl med familjen.
Igår, fredags, som egentligen skulle bli min "praktikdag" för att se hur en vanlig dag går till med min VM, men det blev istället en mysig dag med min värdfarmor och lille Q.
Nu på morgonen har jag skypat lite och ska nu börja fixa mig för en ny dag med familjen. Vet inte riktigt vad som är planerat idag förutom att VMs föräldrar kommer hit ikväll! 
 
Bättre bilder kommer när jag fixat mitt minneskort till kameran, som inte riktigt vill öppna på datorn..
 
Hoppas allt är toppen med er, vi hörs nog i morgon igen! Kram
 
Livet i USA | | En kommentar |

A crazy couple of days

Vart ska jag börja?! Min början på detta äventyr som au pair blev inte som jag tänkt mig. På grund av "snöstormen" (kan diskuteras) som vi haft här i NY så blev vi strandsatta jag och 11 andra au pairer på flygplatsen och var tvunga att övernatta där. Dum som jag var så sov jag inget på flyget hit och kunde heller inte sova under natten på flygplatsen så kämpade mig genom 41 timmar utan sömn innan vi kom till hotellet. 
Training school har varit tuff då jag fortfarande är helt utmattad, även om jag sov 11 timmar igår och kommer fömodligen lägga mig tidigt ikväll också! Men oavsett långa timmar i stolen för att lyssna på en, dock väldigt härlig och rolig, kvinna så har jag fått med mig en massor av viktig information! 
 
Det är sista dagen i morgon med de sista lektionerna på förmiddagen, sedan är det bara att vänta tills min familj kommer och hämtar upp mig någon gång på eftermiddagen. Behöver jag säga att jag är exhalterad!!! Och att äntligen få settle down och packa upp allt!
 
Ska försöka uppdatera lite mer oftare sen när jag fått internet, det har varit lite sådär med det dom senaste dygnen... Hörs om någon dag eller två! KRAM
 
Livet i USA | | En kommentar |

Last letter from sweden

I lördags hade jag min avskedsfest i USA-tema! Mina älskade vänner var med och jees vad jag kommer sakna dom...
Nu befinner jag mig några få timmar innan bilen rullar mot Arlanda. Har bara lite av packningen kvar, som inte har varit lätt, sen ska jag äta en god lunch med familjen, givet med köttbullar, och mysa på lilla Ralph.
Är dock lite orolig inför den snöstorm som kommer att härja det kommande dygnet, och jag är helt förberedd på inställda flygg, bussar osv. Det väntas komma ca 1 m snö i New York, så vi får helt enkelt se vad som händer!  
Detta blir i alla fall mitt sisa inlägg innan USA (om nu inte flyget bli inställt), så vi ses i staterna! 
 
Ni kan även följa mig via
Snapchat: akwestergren 
Instagram: akwestergren
Twitter: AnnaWestergren
KRAM
 
Förberedelser | | Kommentera |
Upp