Five years

Idag hände något jag aldrig trodde någonsin skulle ske. Jag har idag träffat en av mina bästa vänner från mitt utbytesår, efter 5 år! 
När jag lämnade North Carolina var jag helt säker på att jag aldrig skulle få träffa mina vänner igen, man kunde alltid hoppas men realistiskt så fanns det ingen chans, tänkte jag. 
Men när jag berättade för Erica i vintras att jag skulle komma tillbaka till USA för att jobba som Au Pair i NY blev allt lite mer positivt när hon berättade att hon brukar komma upp hit och hälsa på. Fick såklart lite hopp om att träffas, men tänkte igen att chansen inte var så stor. 
Nu i helgen kom hon till NY för att hälsa på sin moster under en vecka (som dessutom bara bor ca 10 min från mig) och vi bestämde ett möte, att hon skulle komma förbi huset medan jag jobbade. Längesen jag var så nervös som jag var idag. Det ögonblicket när jag öppnade dörren var obeskrivlig. jag bröt ihop och grät av lycka! Allt kändes så naturligt, sån underbar känsla! Det var som om åren inte hade gått! 
 
Nu håller vi tummarna att hon kan komma och hälsa på i november igen när hon fyller år så att vi kan umgås lite mer! Vi har redan pratat lite om att hon ska komma över till Sverige nästa år! När något sånt här händer känns det som om man kan hoppas på allt! Inget är omöjligt haha! 
 
Livet i USA | | 3 kommentarer |

Exchange student VS. Au Pair

 
Glömde svara på en fråga om jag fick välja mellan utbytes eller au pair året. I videon kanske det framstår som om mitt au pair år hittills varit mycket bättre, och det är i och för sig sant eftersom jag har hamnat i en bättre familj. Men utbytesåret har format mig till den person jag är idag. Hade mitt första år här varit perfekt så kanske jag inte hade vuxit lika självständigt och förståndigt som jag fick under den tiden! 
 
Min utbytesstudentblogg (under kategorin USA 10/11): annakw.blogg.se
 
Livet i USA, Videoinlägg | | En kommentar |

Saturday and Sunday

Hej på er! Det blev en hel del parkhäng den här helgen tillsammans med Frida och Rezarta. I lördag var vi uptown, för omväxlings skull då vi alltid burkar hänga downtown i SOHO. Vi kollade runt i affärer och gick sedan upp till central park för att kolla läget runt The Mall, en välkänd allé. Det blev utgång i White Plains på lördagkväll och i söndags visade jag tjejerna en jättefin park/damm ungefär 10 min norr om White Plains. Skulle aldrig ha hittat det här stället om det inte vore för mina värdföräldrar som visade mig. Inte ens Frida eller Rezarta som bott här i 1 1/2- 2 år visste om denna park. Där blev det en minipicknick i solen! 
 
Nu är det en ny vecka, och det väntas bli riktigt varmt! Jag hade en playdate idag med en nykommen tysk tjej ca 3 min från mig! Kul att lära känna lite nya människor eftersom alla mina vänner här åker hem nu under sommaren.. 
Har fått många frågor kring skillnaderna mellan utbytesåret och au pair året, och jag tänkte att det kan bli min nästa video där jag förklarar det jag lagt mest märke till, för det är en hel del faktiskt! Btw, jättekul ni som skrivit att ni gillar båda bloggarna, vet att denna kan bli bättre och får mer och mer motivation när jag läser era kommentarer! KRAM
 
Livet i USA | | En kommentar |
Upp