Au Pair Adventures

 Varje gång jag har stora planer framför mig så försöker jag på ett eller annat sätt göra dom lite större. Och även om det är långt kvar så kan jag inte hålla mig att planera något inför mitt Au Pair år. Sån är jag!
Innan jag åkte som utbytesstudent så läste jag på organisationens hemsida att dom erbjöd guidade resor för studenterna, och jag valde att åka genom kalifornien under 10 dagar. Bland det bästa under hela året! 
Har även denna gång bestämt mig för att ta tillfället att åka på något likande. 
 
Av en ren slump kom jag in på sidan www.aupairadventures.com. Jag läste om deras billiga guider och fastnade för Western Sun (under summer tours) och Hawaii Big Island tour. Det är lättare denna gång att kunna peka ut vart jag vill resa eftersom jag redan sett mycket av USA. Men det är svårt att säga nu om det blir något av, fast det är alltid kul att ha några alternativ att vända sig till! 
 
Bilder lånade från aupairadventures.com
Övrigt | Au Pair, Aupairadventures, Bilder, Resa, Tips | | Kommentera |

Stressed out!

Det är nästan barnsligt hur stressad jag känner mig inför något jag inte ens har ett utsatt datum för. Jag har ingen aning om när jag exakt kommer iväg till USA, men har väl mina "önskemål" kring avresa och just därför kommer stressen. Stressen till att ta körkortet. Det känns så fruktansvärt långt borta, och blir bara arg av tanken att jag kunde ha tagit det tidigare och sluppit känna ångest. Men men, går inte att tänka så. Det är bara att sätta i hög växel och få det gjort! Känslan när jag väl har det i handen kommer att vara obeskrivlig! 
 
Fick dessutom en tid för intervju med SI den 11 december, men kan redan nu berätta att det lär bli uppskjutet eftersom mycket av ansökan är långt från klar, körkortet framförallt!
 
Men jag kämpar på! Praktiken blir bara bättre och bättre, trivs otroligt bra och oavsett betalda eller inte betalda timmar så går jag till jobbet med ett leende på läpparna. Barnen är jätte fina och älskar att få vara runt dom! 
 
Mitt nästa steg i ansökan är att ta tag i det personliga brevet som värdfamiljerna kan läsa i min profil så småningom. Känns tryggt att man skrivit ett likande tidigare och vet på ett ungefär vad det ska innehålla! Man ska ju trots allt "sälja" sig själv, precis som i vilken annan jobbansökan. 
 
 
Ansökningsprocessen | Ansökan, Dagis, Intervju, Körkort, Praktik, Praktikplats, SI, Skandinaviska Institutet, Stress | | Kommentera |
Upp